Menu

Vil du stå model?

Vil du være min model? Jeg søger fra tid til anden personer og modeller til mine egne projekter. Det kan være alle typer, alle aldre og køn.

Hamlet på Kronborg Slot

Mine projekter kan være meget forskellige, så det er de typer jeg søger også. Du behøver ikke nødvendigvis have prøvet det før, men det er vigtigt at du har lysten til det, og at jeg må bruge billederne bagefter. Du får naturligvis også selv billederne der kommer ud af det, til eget brug.

Nogle gange har jeg brug for at teste noget nyt lys eller en ny opsætning i studiet, andre gange er det en konkret ide eller projekt, jeg gerne vil lave.

Hvis det lyder som noget for dig, vil jeg blive glad for om du ville bruge 5 minutter på at udfylde kontaktformularen. Brug tid på at overveje dine svar. Hvis du ikke er komfortabel med at være helt eller delvist nøgen, er det naturligvis helt ok. Er du til vild makeup eller store kjoler? Bare du skriver det og er ærlig. På den måde får alle parter det bedste match. Alle typer kan bruges, men ikke alle typer kan bruges til alle projekter.

Dine data vil ikke blive delt og du kommer ikke på nogen mailingliste.