Om

Kasopaja

De fleste kender Cassiopeia som stjernebilledet på himlen. Foran kameraet er man stjernen derfor har jeg valgt navnet Kasopaja.

Fotografiet har altid været mit omdrejningspunkt. Helt fra jeg som ung stod i mørkekammeret og brugte mine lommepenge på fotopapir. De billeder og historier man kan skabe via fotografiet er en fantastisk måde at være kreativ på. Efter fotografiet er blevet digitalt er det kun blevet endnu mere tilgængeligt og der er åbnet op for mange flere kreative muligheder.

Senere er jeg uddannet som makeup artist og stylist. Jeg laver selv makeup og special effects, men jeg arbejder lige så meget – og gerne – sammen med andre dygtige og kreative mennesker. Ofte omkring et projekt eller et helt koncept, hvor vi sammen arbejder for det bedste resultat.

Cassopeia er den mytiske fortælling om den smukkeste dronning, Cassiopeia, der ved sin død blev dømt for sit hovmod til at hænge med hovedet ned af på himlen halvdelen af året. Læs mere om den mytiske historie her. Det er en ægte historie om kærlighed, forfængelighed og mord og myten er derfor en sjov parallel til mit Kasopaja om fotografiet, skøn makeup og special effects.. Og det er alt det som det hele handler om.

Velkommen.

Una Streit Larsen